Aziatisch koken
Aziatisch koken – semester 1 - Aangepast koken
KOREA - THAILAND
In deze lessenreeks nemen we je mee op een culinaire rondreis door Thailand en Korea. Een eigenzinnige trip met een enorme variëteit aan smaken, met balans tussen zoet, zuur, zout, bitter als rode draad. Soms pittig, altijd aromatisch en met nadruk op vers. We koken met vertrouwde condimenten en niet altijd evidente ingrediënten zoals vissaus, tamarinde, verse kruiden zoals Thaise basilicum en korianderwortel. In de reeks van de Thaise keuken maken we onze eigen currypasta’s. Waar gedroogde specerijen en vegetarische gerechten de Koreaanse keuken domineren, eten we in Thailand vooral verse kruiden, verschillende gembervariëteiten ( kurkuma, galanga,….) en heerlijke hapjes met vlees, vis en zeevruchten.
De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.

- Aantal lestijden
- 80
- Inschrijvingsgeld
- € 320,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 32,50
- Opgepast: de kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
Om deze module te kunnen volgen moet je de cursus basis koken gevolgd hebben of een vrijstellingsproef doen voor basis koken.

