Veganistisch koken
Veganistisch koken - Aangepast koken
In de cursus ‘Veganistisch Koken’ nemen we een verfrissende duik in de culinaire wereld van lekkere en gezonde recepten zonder dierlijke producten.
Iedere maandagavond koken we een bijzonder gevarieerd menu: fijne hapjes, warme en koude voorgerechten, heerlijke soepen, rijke stoofschotels en andere creatieve hoofdgerechten! Afsluiten doen we met een heerlijk dessertje.
We werken met seizoensgebonden, bekende en vergeten groenten en verkennen de wereld van noten en zaden, kruiden en specerijen. Ook een brede waaier aan vleesvervangende producten - denk aan linzen, bonen, tofu, seitan en meer, passeren in eigentijdse smaakcombinaties de plantaardige revue.
Pasta, risotto, pittige curry’s, taarten, Vlaamse klassiekers met een vegan twist: gerechten voor alledag tot feestelijke creaties, verrijkend en vooral gezondmakend!
Na het koken, tafelen we samen. De kostprijs is exclusief de ingrediënten. Per les wordt de foodcost van de ingrediënten afgerekend.
Welkom iedere maandagavond van september tot januari. Plaatsen zijn beperkt.
De kostprijs is exclusief de ingrediënten en kan variëren per les, afhankelijk van het menu. Per les zal je gevraagd worden de ingrediënten te betalen, waarbij wij enkel de foodcost aanrekenen.
- Aantal lestijden
- 80
- Inschrijvingsgeld
- € 320,00
- Verbruiksgoederen en cursusmateriaal
- € 32,50

